banner-img

Nyheter

Skreddersy disse designelementene og strategiene for å samsvare med merkevarens egenskaper og målgruppe.

wstred (6)
wstred (5)

Spørsmål: Vi er et 3C-produktmerke med en butikk som ligger innenfor en flyplass, langs en travel korridor hvor folk hele tiden kommer og går.Hvordan kan vi bruke en tiltalende displaydisk til å fange mer oppmerksomhet til produktene våre og tenne et ønske hos kundene om å oppleve dem?Kan du gi oss noen designreferanseideer for skjermen?

a: Når du designer en oppsiktsvekkende utstillingsdisk i en travel korridor på en flyplass, er det flere kreative og iøynefallende designstrategier som kan brukes for å tiltrekke flere menneskers oppmerksomhet og inspirere dem til å engasjere seg med 3C-produktene dine.Her er noen designreferanseideer for skjermen din:

wstred (2)
wstred (1)

Fremtredende merkevareidentifikasjon: Fremhev merkevarelogoen og navnet ditt tydelig på toppen eller midten av skjermdisken.En særegen merkeidentifikasjon hjelper forbipasserende raskt å gjenkjenne butikken din og etablerer en umiddelbar forbindelse med merkevaren din.

Dynamiske elementer: Vurder å inkludere dynamiske elementer som roterende skjermplattformer, bevegelige mønstre eller opplyste funksjoner.Disse dynamiske elementene kan vekke nysgjerrighet og oppmuntre folk til å ta en pause og se nærmere.

Virtual Reality (VR) opplevelse: Sett opp et dedikert område på skjermdisken for en virtuell virkelighetsopplevelse, slik at forbipasserende kan fordype seg i produktene dine ved å bruke VR-briller.Denne innovative interaktive tilnærmingen kan fange folks interesse og motivere dem til å oppleve produktene dine.

Levende visningsscenarier: Lag dynamiske og levende scener på skjermdisken, slik at folk kan se for seg å bruke produktene dine.For hodetelefonprodukter kan du for eksempel designe et komfortabelt sitteområde med musikkbilder, som fremkaller en følelse av musikalsk nytelse.

Oppslukende belysning: Bruk oppslukende lyseffekter, som fargerike LED-lysstriper eller lysprojeksjoner, for å forvandle skjermdisken til et fengslende visuelt skue.Denne typen lyseffekt kan skille seg ut i det travle flyplassmiljøet.

Interaktive skjermer: Installer interaktive berøringsskjermer på skjermdisken, og gir forbipasserende muligheten til å lære mer om produktene og merkevaren din.Vis frem produktfunksjoner, brukeranmeldelser og bruksscenarier på disse skjermene.

Fasjonable materialer: Bruk stilige materialer som høyglanset metall eller speilglass for å gi skjermdisken en moderne og eksklusiv atmosfære.Disse materialene kan få oppmerksomhet på flyplassen.

Prøvesone:Design et komfortabelt prøveområde der folk kan oppleve produktene dine på førstehånd.Tilby hodetelefondemoer, testing av nettbrett og andre interaktive muligheter for å la folk føle ytelsen og kvaliteten til produktene dine.

Tidsbegrensede kampanjer: Vis tidssensitive kampanjer som spesialrabatter eller kuponger på utstillingsdisken.Dette kan skape en følelse av at det haster og oppmuntre forbipasserende til å stoppe opp og lære mer.

Brand Storytelling: Lag en overbevisende merkevarehistorie som forvandler displaydisken til et rom for å formidle merkevarens historie og verdier.Folk har en tendens til å resonere følelsesmessig med merker som har meningsfulle og dype historier å dele.

wstred (4)
wstred (3)

Disse designreferanseideene kan hjelpe deg med å lage en fristende utstillingsdisk som fanger oppmerksomheten i den travle flyplasskorridoren, vekker interesse og et ønske om at kundene skal oppleve 3C-produktene dine.Skreddersy disse designelementene og strategiene for å samsvare med merkevarens egenskaper og målgruppe.


Innleggstid: 15. august 2023

Send din melding til oss: