banner-img

Nyheter

Råd om hvordan du velger de beste produktene for utstillingsdyr.

Vi er et merkevare for kjæledyrprodukter som selger alle slags kjæledyrmadrasser.I løpet av salgsprosessen, på grunn av det relativt store volumet av dette produktet, fant vi det vanskelig å vise nok produkter til at kundene kunne velge på et begrenset sted.Finnes det en passende displayløsning som kan bidra til å løse dette problemet og samtidig øke kundenes interesse og ønske om å kjøpe dyremadrasser?

For løsninger som viser frem flere kjæledyrmadrasser, her er noen forslag for å tilfredsstille dine behov:

Cascading display rack (du kan søke etter dette søkeordet på Google for å se mange forskjellige produkter): Design et fallende display rack som tillater vertikal visning av flere lag med kjæledyrmadrasser på en begrenset plass.Madrasser i forskjellige stiler eller størrelser kan plasseres på hver hylle, slik at kundene kan se flere alternativer samtidig for enkel sammenligning og valg.

edytr (17)
edytr (18)
edytr (16)

Justerbare skjermhyller: Velg høydejusterbare eller flyttbare skjermer for fleksible oppsett basert på madrassstørrelse og stil.På denne måten kan du fritt justere plassen på utstillingshyllen i henhold til ulike produktkrav, og maksimere visningen av flere kjæledyrmadrasser.

edytr (21)
edytr (19)
edytr (20)

Utstillingsvegg: Bruk veggplassen i butikken til å lage en utstillingsvegg for kjæledyrmadrasser.Installer flernivåhyller, kroker eller utstillingstavler for å vise madrasser langs veggen for å spare plass og gi flere produktalternativer.Samtidig kan kundene gjennom god visning og identifikasjon enkelt finne madrassene de er interessert i.

edytr (8)
edytr (9)
edytr (10)
edytr (11)
edytr (12)

Produktprøver: Forbered små prøver for hver stil eller serie med madrasser for å vise frem flere produkter i et mer kompakt format.Kunder kan forstå teksturen, materialet og komforten til madrassen ved å ta på og føle på prøvene, for å gjøre mer nøyaktige valg.

edytr (15)
edytr (13)
edytr (14)

Visuelle hjelpemidler: Bruk visuelle hjelpemidler som store plakater, visningsbilder eller digitale skjermer for å illustrere stiler, funksjoner og bruk av kjæledyrmadrasser.Denne metoden kan vise mer produktinformasjon på begrenset plass, tiltrekke kundenes oppmerksomhet og stimulere kjøpsinteressen.

edytr (3)
edytr (2)
edytr (1)
edytr (4)

Optimalisering av plassplanlegging: replanlegg layout og plassutnyttelse i butikken, sørg for at visningsområdet er romslig nok, og ordne produktvisningen på en rimelig måte.Ved å optimalisere plassutformingen og øke arealet og synligheten til visningsområdet, kan kundene bedre bla gjennom og sammenligne ulike kjæledyrmadrasser.

edytr (5)
edytr (6)
edytr (7)

For å oppsummere kan løsninger som fallende utstillingsstativer, justerbare utstillingsstativer, utstillingsvegger, produktprøver, visuelle hjelpemidler og plassplanlegging effektivt øke antallet utstilte kjæledyrmadrasser og hjelpe kundene bedre å velge og kjøpe produkter som passer for deres kjæledyr.

Hvis du trenger å tilpasse og utvikle et profesjonelt utstillingsstativ, har vi et sterkt team som hjelper deg med å løse problemet!


Innleggstid: 27. juni 2023

Send din melding til oss: